Ons assortiment is zeer uitgebreid en het is ook onmogelijk om alles te laten zien, doordat wij veel relatiegeschenken en kerstpakketten afstemmen op uw wensen en ideeën. Hieronder ziet u een kleine selectie uit ons assortiment.

Lampion van Nikki Amsterdam

Wat wil je nog meer? Een dikke speaker, lamp en wijnkoeler in één!

Altijd en overal creëer je de juiste sfeer. De spot-on playlist via bluetooth op je smartphone, de aangename verlichting en je drankjes fijn gekoeld. En dat allemaal draadloos door middel van de krachtige batterij.

 

-Warm Led licht
-Ruimte voor koelen van maximaal 4 wijnflessen (diameter 20cm)
-Geborstelde aluminium rand
-Braziliaans lederen handvat
-10W full range speaker
-Ingebouwde batterij voor 5 uur continue muziek en licht of 12 uur alleen licht
-Ook geschikt als design bloempot (binnen)
-Modellen 65, 50 en 35 met resp. doorsnede van 20, 15 en 12cm

Flip…dat is fijn wakker worden!

Met de digitale wekker Flip van Lexon ziet u in één oogopslag of u de wekker al aan hebt gezet. Ligt de wekker met ON naar boven? Dan staat hij aan. Wanneer de wekker ‘s ochtends afgaat, draait u hem simpelweg om met de OFF-kant naar boven.

Eenvoudig
Wilt u ‘s nachts even zien hoe laat het is? Wrijf dan zachtjes op de bovenkant (over het woord light) en de wekker wordt voor een paar seconden verlicht. Ook handig is dat u altijd ziet op welke tijd de wekker ingesteld staat. Dit wordt rechts onderin het scherm weergegeven.

Mogelijkheden
Kunt u lekker uitslapen in het weekend? Draai de flipover dan eenvoudig om én draai uzelf nog een keer heerlijk om. Met dit relatiegeschenk maakt u uw medewerkers of klanten zeker blij. Ook personaliseren is uiteraard mogelijk bij Marvon.

 

Flipover wekker
Stijlvolle Bluetooth koptelefoon

Stijlvolle Bluetooth Koptelefoon

Bluetooth® hoofdtelefoon van ABS kunststof. Comfortabele draadloze hoofdtelefoon voor muziek in perfecte stereokwaliteit van elk apparaat met Bluetooth®. De hoofdtelefoon levert prima geluid met heldere vocalen en een diepe, krachtige bas. Bluetooth® bereik van 10 meter en een ingebouwde lithium batterij die goed is voor 8 uur non-stop muziek. Geleverd in Avenue geschenkverpakking. Om deze koptelefoon nog persoonlijker te maken kunnen wij deze voorzien van uw logo.
Heerlijk om bij weg te dromen!

Bluetooth mini speakers in verschillende kleuren

Een groots geluid in de palm van je hand.

 

Bevrijdt je muziekbeleving met de mini speaker. Verbind de indrukwekkend kleine speaker eenvoudig met je telefoon, je tablet of een van je andere Bluetooth® apparaten en geniet draadloos van je favoriete muziek. Thuis, op vakantie of op het werk, de Bluetooth® mini speaker gaat waar jij gaat.
In verschillende maten, kleuren en prijzen leverbaar.

Bluetooth speakers Njoy

Benieuwd naar onze andere gadgets?

Onze showroom in het mooie Maas en Waal