Verdient je team ook trendy kerstpakketten 2018?

Wil je graag een kerstpakket dat aansluit bij de trends van 2018? En wil je weten hoe je die trends voor kerstpakketten 2018 kunt inpassen in je budget? Marvon weet hoe je een onvergetelijk kerstpakket samenstelt voor je personeel. Kies je voor onze eigen ontwerpen, dan weet je zeker dat je een uniek geschenk kunt presenteren.

Een positief gevoel

Marvon is altijd op zoek naar de nieuwste producten die passen bij de trends van dat jaar. Want ieder jaar komen er nieuwe producten op de markt, zijn er andere maatschappelijke trends zichtbaar en verandert onze smaak. Wat is er leuker dan deze trends verwerken in je kerstpakket? Met de trendy kerstpakketten 2018 weet je zeker dat je personeel de producten met plezier gebruikt en een positief gevoel aan overhoudt.

kerstpakketten 2018 retro koeler

Smaakvol retro

Een van de trends die we dit jaar zien, is de retro stijl. Mooie pasteltinten, stevige materialen en prachtige designs zijn elementen die daarbij horen. Hierbij kun je denken en hoogwaardige leren tassen, stevige lichtmetalen koelboxen, maar ook aan handige houten tapasplanken.

Verrassende verpakking

Bij Marvon vinden we het belangrijk dat de verpakking het geschenk aanvult, ook bij kerstpakketten 2018. De buitenkant van het pakket is het eerste wat je ziet en kan een geschenk extra uitstraling geven. Wij adviseren graag over de inhoud én de verpakking van je kerstpakket.

Multifunctionele letterbak

In de letterbak komen de retrotrend en de prachtige verpakking samen. Deze houten letterbak is door de verschillende vakjes ideaal om diverse producten in te verpakken. Wijn, kaarsen, luxe versnaperingen of zelfs een GoPro: alles is mogelijk. Deze inventieve verpakking kan na het uitpakken bijvoorbeeld als muurdecoratie gebruikt worden.

uniek kerstpakket Letterbak

KERSTPAKKETTEN 2018 VOOR ELK BUDGET

Heb je al een thema of budget in gedachten? Dan gaan wij daarmee aan de slag. We kunnen voor elk budget kerstpakketten 2018 verzorgen die passen bij je wensen. Hoe eerder je ons inschakelt, hoe meer we voor je kunnen betekenen.

Benieuwd welke kerstpakketten 2018 wij nog meer voor u hebben?

Onze showroom in het mooie Maas en Waal