Uniek kerstpakket voor ieder budget

Ben je op zoek naar een kerstpakket dat geen enkel ander bedrijf heeft? Marvon stelt een uniek kerstpakket samen op basis van je wensen en je budget. Wil je echt uitpakken? We werken met eigen ontwerpen, helemaal op basis van jouw wensen.

Uniek kerstpakket dat past bij je bedrijf

Ieder bedrijf is anders en heeft eigen wensen. Daarom vinden wij het belangrijk om met je in gesprek te gaan over de verschillende mogelijkheden van een kerstpakket. Welke budget heb je in gedacht, welk thema wil je aan het pakket geven en welke producten vind je mooi? Dit is de antwoorden op deze vragen zijn de basis van een uniek kerstpakket dat past bij je bedrijf.

uniek kerstpakket Letterbak
kerstpakket kerstboom rood

Verrassend kerstpakket

Om verrassend te blijven, is het belangrijk dat je ieder jaar een andere touch geeft aan je kerstpakket. Daaruit blijkt dat je echt iets moois wilt voor je personeel, wat zij zullen waarderen. Marvon denkt graag met je mee over vernieuwende elementen of adviseert je als je een andere richting op wilt gaan.

Onderhoudsvrije kerstboom

Een uniek kerstpakket stel je samen met unieke producten. Hét decoratieve pronkstuk van kerst is natuurlijk de kerstboom. Die is leuk om te geven, maar gaat niet lang mee. Marvon heeft een prachtige houten kerstboom die de kerstsfeer in huis brengt. De boom kan gevuld worden met producten naar wens.

Innovatieve leren bankhanger

Wil je toch liever een gebruiksartikel cadeau doen? Kies dan bijvoorbeeld voor onze handige bankhanger. Hierin zitten verschillende vakjes waarin een tablet, telefoon, oplader en snackvoorraad opgeborgen kunnen worden. Ideaal voor een gezellig avondje op de bank.

uniek kerstpakket - beperkt voorradig

UNIEK KERSTPAKKET VOOR ELK BUDGET

Naast de kerstboom en het kussen beschikken we natuurlijk over andere kerstcadeaus. Van een retro letterbak tot luxe dranken, alles is mogelijk, zeker als je er op tijd mee aan de slag gaat. We maken voor jouw budget en wensen een uniek kerstpakket waar nog maanden over gesproken wordt.

This is custom heading element

Onze showroom in het mooie Maas en Waal