Een speciaal cadeau voor medewerkers

Als ondernemer wil je het beste voor medewerkers. Soms wil je daarnaast nog iets extra’s voor ze doen. Bijvoorbeeld bij een verjaardag, jubileum of geboorte. Maar wat geef je op zulke momenten? En hoe zorg je ervoor dat je het presentje niet vergeet?

geschenken voor medewerkers nieuw huis

Een goede voorbereiding is het halve werk

In de hectiek op de werkvloer is het belangrijk om je team niet te vergeten. Daarom is het handig om van tevoren alvast na te denken over de gelegenheden waarbij je stil wilt staan met een geschenk. Verjaardagen, geboortes, huwelijken en jubilea, al deze momenten zijn geschikt voor een presentje. Wil je elke gelegenheid vieren, welk budget heb je in gedachten en vind je het leuk om een thema te kiezen? Met de antwoorden op deze vragen gaat Marvon aan de slag.

Vul hieronder uw gegevens in en dan zoeken wij voor u een aantal opties.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Marvon zorgt voor medewerkers

Als eenmaal de cadeaus zijn bepaald, hoef je niet meer bij iedere gelegenheid opnieuw in beraad te gaan over een geschikt geschenk voor medewerkers. Het enige wat je hoeft te doen is een persoonlijke noot toevoegen door de naam van de ontvanger op het kaartje te schrijven en het cadeau te overhandigen. Bij bijzondere momenten die al vaststaan, kunnen we zelfs het cadeau op de juiste datum naar het opgegeven adres versturen.

Culinaire fijnproevers

geschenken voor medewerkers bbq schort

Geboorte zoon/dochter

geschenken voor medewerkers geboorte kind

Ook voor relaties

Niet alleen je medewerkers hebben te maken met bijzondere momenten, ook je relaties. Wat is er leuker dan op zulke gelegenheden een persoonlijk geboortecadeau of een mooi huwelijksgeschenk te overhandigen? Van een leuk rompertje tot Drutens bier; Marvon denkt graag mee over een cadeau dat bij je relatie past.

Drutens eigen biertje

DE MENING VAN ONZE KLANTEN

Tele-Job zegt met gezond verstand, de Relatiegeschenken van Marvon bieden een eeuwige band.

Jean Knipping | TeleJob - Bergharen 7 september 2016

Voor ieder budget een mooi cadeau

Heb je al een specifiek thema of budget in gedachten? Dan is dat het uitgangspunt voor Marvon. Of het nu een bedankje, felicitatie, succeswens of iets anders voor medewerkers is, wij hebben voor iedere gelegenheid iets passends. Wil je wat meer uitgeven, heb je een voorkeur voor bepaalde producten of moet het mooi verpakt worden? Alles kan bij Marvon!

Onze showroom in het mooie Maas en Waal