Een relatiegeschenk als company branding

Wanneer je een lange samenwerking wilt vieren of een jubileumcadeau zoekt, is een gepersonaliseerd geschenk een uitstekend idee. Een geschenk met je logo erop doet de ontvanger nog jarenlang aan je bedrijf denken. Maar welke producten kun je van je logo laten voorzien en hoe zorg je ervoor dat het product daadwerkelijk gebruikt wordt? Marvon denkt graag mee over je gepersonaliseerde relatiegeschenk.

Welke producten zijn geschikt voor company branding?

Een heel bekend voorbeeld van company branding is de pen met het logo. Maar er zijn meer producten die zich lenen voor uw logo. Denk bijvoorbeeld aan een leuke sleutelhanger, een luxe waterkan of een prachtige tapasplank.

company branding pen met logo

Nieuwste technieken

We werken samen met partijen die beschikken over de nieuwste techniek. Daardoor kunnen we bijna alles van een logo voorzien. Zo kunnen we bijvoorbeeld je logo laseren in hout, metaal of leer. Ook kunnen we je logo is glas vereeuwigen.

Wij zorgen voor een uniek geschenk aan uw relatie(s)

Vul hieronder uw gegevens in en dan zoeken wij voor u een aantal opties.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Subtiele company branding

Horloge met eigen logo

company branding logo op horloge

Een thuisproeverij voor 2 tot 3 personen met premium dranken. Stijlvol vormgegeven en uitgebreid te personaliseren. Voor ieder budget een geschikt Flavour Pack Gin, Whisky, Rum of Cognac.

Logo op hout

Gebottelde Pre-made Klassieke Cocktails in een fantastisch vormgegeven fles. volgens eigen cocktailbar-kwaliteit recept samengesteld. Even roeren met ijs en garneren en de cocktail is klaar.

Verpakking

Een uniek product met je logo erop verdient de juiste verpakking. Een vloeipapiertje of een stijlvol doosje geven een product een exclusieve uitstraling. We pakken je producten daarom ook graag voor je in.

company branding Verpakking met logo

DE MENING VAN ONZE KLANTEN

[testimonials_cycle theme=”default_style” category=”relatiegeschenken” count=”2″ order_by=”date” order=”ASC” hide_view_more=”0″ testimonials_per_slide=”1″ transition=”fade” timer=”5000″ pause_on_hover=”true” auto_height=”calc” prev_next=”0″]

Persoonlijk advies

Met company branding op producten kun je alle kanten op. Zo weet je zeker dat het product bij jou en je bedrijf past en dat de ontvangers blij zijn met hun geschenk. Maar al deze mogelijkheden kunnen ook verwarring geven. Daarom helpen we je graag met de keuze voor een product, de plaats die het logo inneemt en met de verpakking.

Onze showroom in het mooie Maas en Waal