Geschenken met gevoel

Cadeautjes weggeven, wie vindt dat nu niét leuk? Yvonne de Wit had er altijd al veel plezier in. Tijdens haar werk op een golfbaan besloot ze zich in te zetten voor originele golfgeschenken in plaats van de standaard prijzen. Ook gedurende haar tijd in een geschenkenzaak kwam haar passie voor cadeaus naar boven. Ze merkte steeds meer dat er in het bedrijfsleven behoefte is aan bijzondere relatiegeschenken en kerstpakketten en besloot de sprong in het diepe te wagen. Op 11-01-2011 was Marvon een feit!

Waarom kiezen klanten voor Marvon?

Showroom Marvon Druten

DE MENING VAN ONZE KLANTEN

Marvon is anders, creatief, denkt mee en levert een totaalpakket van extra kwaliteit en charme voor onze doelgroep.

Henk van Koolwijk | VKPS - Druten Druten 7 september 2016

Ons enthousiaste team

Yvonne de Wit Marvon

Yvonne de Wit

Yvonne de Wit is sinds de oprichting de drijvende kracht achter Marvon. Met haar toewijding en gezelligheid zorgt zij ervoor dat iedereen zich direct thuis voelt in de sfeervolle showroom. Haar achtergrond in de golfwereld én haar ervaring op het gebied van cadeaus en geschenken komen uitstekend van pas bij het adviseren van klanten. Yvonne neemt alle tijd om u te leren kennen en een passend voorstel te doen. “Het is mijn uitdaging om voor u iets te vinden dat niemand anders heeft!”

Creatief, bevlogen en enthousiast: dat is het team van Marvon. Het is onze passie om een bijzonder cadeau te vinden voor jouw relaties, medewerkers of dierbaren. We nemen je graag mee in ons enthousiasme en gaan er honderd procent voor om je met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan.

Pien Lippman Marvon

Pien Lippmann

Pien Lippmann is sinds enige tijd actief bij Marvon als rechterhand van Yvonne. Ze heeft veel contact met leveranciers en zorgt ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt. Vanuit haar achtergrond in de horeca en haar opleidingservaring weet zij hoe het is om met mensen te werken en creatief bezig te zijn. “Ieder seizoen is anders bij Marvon! De diversiteit van het werk vind ik erg leuk. De ene dag ga je naar een beurs, de andere dag kleed je de showroom aan of ben je bezig met productontwikkeling. Heel afwisselend!”

null

Marloes Mettes

Marloes is verantwoordelijk voor….

null

Esther Voet

Esther voet ….

Onze showroom in het mooie Maas en Waal