Leuk zomerpakket voor je personeel

Een zomerpakket voor je personeel: het is weer eens iets anders dan een kerstpakket! De zomer is een mooi moment om je medewerkers te verrassen met een leuk pakket. Normaal gesproken zou je misschien een borrel of barbecue organiseren om de zomervakantie in te luiden. Een zomerpakket vervangt de gezelligheid niet helemaal, maar is een goed alternatief! Ook relatiegeschenken in de zomer zijn uiteraard mogelijk.

Zomerpakket met rosé

De zomer is dé tijd voor een heerlijke picknick in het park, een borrel op het strand of een gezellige barbecue. De vakantie staat voor de deur, veel mensen nemen even afscheid van de werkvloer. Marvon speelt daar op in met een aantal mooie zomerpakketten. Zo is er het zomerpakket rosé, met als thema het favoriete zomerse drankje van velen. De frisse Cabernet Sauvignon wordt vergezeld van een chique witte ijsemmer.

Luxe kerstpakket Janzen
Luxe kerstpakket Picknickmand

Zomerpakketten voor levensgenieters

Bierliefhebbers kunnen hun hart ophalen met het zomerpakket Lowlander. Dit bestaat uit een aantal fruitige biertjes van een Nederlandse brouwerij, aangevuld met lekkere pinda’s.

Hoogwaardige producten

Onze producten hebben niet alleen een luxe uitstraling, maar zijn ook van hoge kwaliteit. Je kunt o.a. denken aan leren tassen, wellness producten, champagne, picknickmanden, whisky’s, ambachtelijke chocolade, vuurschalen, wijnen en duurzame tapasplanken. Wij hebben voor ieder budget goede ideeën en pakketten met een mooie uitstraling.

Luxe kerstpakket klein

Benieuwd welke pakketten wij nog meer voor je hebben?

Van spel- tot wellnesspakket

Het pakket Beachball is perfect voor mensen die graag actief bezig zijn. De vrolijke beachballset is aangevuld met allerlei versnaperingen. Liever wat rustiger aan de slag? Kies dan voor het zomerpakket spelavond. Daarin zit het spel Uno, heerlijke chocolade, popcorn en nog veel meer. Houden jouw medewerkers meer van ontspannen? Dan is er ook nog het zomerpakket wellness, met een toilettas boordevol wellnessproducten.

Relatiegeschenken zomer

Heb je zelf een ander idee voor een zomerpakket voor jouw personeel? Laat het ons weten, want (bijna) alles is mogelijk. We denken graag met je mee. Ook relatiegeschenken voor de zomer zijn ons wel toevertrouwd. We bieden een ruim assortiment aan zakelijke relatiegeschenken voor ieder seizoen en elke gelegenheid. Bovendien kunnen veel van onze producten gepersonaliseerd worden, bijvoorbeeld met het bedrijfslogo erop.

Kerstpakketten tot 25 euro
Kerstpakketten van 25 tot 50 euro
Kerstpakketten van 50 tot 75 euro
Kerstpakketten vanaf 75 euro

Kies jouw zomerpakket of zomer-relatiegeschenk

Interesse in een zomerpakket voor personeel of relatiegeschenk voor de zomer? Neem snel contact op, dan kun je jouw medewerkers of relaties nog deze zomer verrassen!

Benieuwd welke pakketten wij nog meer voor je hebben?

Onze showroom in het mooie Maas en Waal