Op zoek naar luxe kerstpakketten?

Heb je een luxer kerstpakket voor ogen, maar weet je niet precies hoe je dat moet vormgeven? Of weet je juist al precies wat het moet worden, maar mis je de persoonlijke touch? Marvon denkt graag met je mee.

Een prachtig geschenk

Met kerst wil je je personeel graag verrassen met een prachtig geschenk. Marvon stelt voor ieder budget kerstpakketten samen. Ook voor het luxere segment hebben we verschillende opties. Denk bijvoorbeeld aan luxe producten, dranken en andere consumpties.

Luxe kerstpakket Janzen
Luxe kerstpakket klein
Luxe kerstpakket Picknickmand

Verpakking geeft uitstraling

Luxe kerstpakketten geven een extra luxueuze uitstraling door de juiste verpakking te kiezen. De traditionele kartonnen doos doet vaak geen recht aan je prachtige geschenk. Daarom adviseert Marvon je graag over andere verpakkingsmogelijkheden.

Hoogwaardige producten

Onze producten hebben niet alleen een luxe uitstraling, maar zijn ook van hoge kwaliteit. Je kunt o.a. denken aan leren tassen, wellness producten, champagne, picknickmanden, whisky’s, ambachtelijke chocolade, vuurschalen, wijnen en duurzame tapasplanken. Wij hebben voor ieder budget goede ideeën en pakketten met een mooie uitstraling.

Luxe gadgets

Ook met de nieuwste gadgets maak je indruk op je personeel. Denk bijvoorbeeld aan een GoPro, hoofdtelefoon of tablet. Marvon vindt het belangrijk dat het luxe kerstpakket precies zo wordt als jij het wilt. Vertel ons je ideeën en we gaan samen aan de slag!

Benieuwd welke kerstpakketten wij nog meer voor je hebben?

EEN LUXE KERSTPAKKET VOOR ELK BUDGET

Heeft u al een specifiek thema of budget in gedachten? Dan is dat het uitgangspunt voor Marvon. U kunt bij ons de kerstpakketten zelf mixen en matchen, zoals u in onderstaand voorbeeld kunt zien. Wilt u wat meer uitgeven, heeft u een voorkeur voor bepaalde producten of moet het kerstpakket in folie verpakt worden? Alles kan bij Marvon!

Onze showroom in het mooie Maas en Waal