Een relatiegeschenk met een thema?

Wil je een thema voor jouw relatiegeschenk? Wij hebben geschenken samengesteld op thema’s. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een wijn of biergeschenk. Maar ook een alcoholvrij, By Marvon of relatiegeschenk met bubbels. Wij hebben het allemaal in ons assortiment.

RELATIEGESCHENKEN VOOR IEDER BUDGET

Heb je al een specifiek thema of budget in gedachten? Dan is dat het uitgangspunt voor Marvon. Of het nu een bedankje, felicitatie, succes wens of iets anders is, wij hebben voor iedere gelegenheid iets passends. Wil je wat meer uitgeven, heb je een voorkeur voor bepaalde producten of moet het mooi verpakt worden? Alles kan bij Marvon!

Relatiegeschenken waar tijd en aandacht aan besteed is

Een bijzonder relatiegeschenk vraagt om de juiste aandacht bij het uitzoeken ervan. Wie zijn jouw relaties, waar kan je hen mee verblijden en welk budget had je in gedachten? We nemen uitgebreid de tijd om de behoeften door te nemen.  

  • Een bijzonder relatiegeschenk wat niet overal in de winkel ligt
  • Zeer ruime keuze in verschillende thema’s
  • In alle prijscategorieën, vanaf kleine aantallen of per stuk
  • Samenwerking met goede doelen
  • Relatiegeschenken voor iedere gelegenheid

Wij zorgen voor een uniek geschenk aan uw relatie(s)

Vul hieronder uw gegevens in en dan zoeken wij voor u een aantal opties.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Relatiegeschenken voor elke branche

Naast budget is ook de branche waarin je actief bent belangrijk voor de keuze voor een relatiegeschenk. Want wat is er leuker dan een subtiele verwijzing naar je bedrijf? Of het nu een origineel golfgeschenk, leuke gadget of likeur met een bijzondere smaak wordt: Marvon heeft een veelzijdige keus in uitzonderlijke relatiegeschenken, waarvan een kleine selectie te vinden is op deze website. Daarnaast werken we met eigen unieke ontwerpen.

Golfgeschenken

relatiegeschenken golfbiertjes

Liefhebber van golf én van bier, wijn of bubbles? Dan heeft Marvon het ideale geschenk voor jou! We hebben namelijk een assortiment aan golfgeschenken.

Likeuren en drank

Cocktails relatiegeschenken

Naast onze kwaliteitswijnen en overheerlijke biersoorten hebben we ook pakketten en geschenken met verschillende likeuren en andere dranken. Genieten maar!

The Bowl

relatiegeschenken gadget lampion van Nikki Amsterdam

Altijd en overal creëer je de juiste sfeer met de familie van Nikki.Amsterdam. Aangename verlichting, drankjes gekoeld en jouw eigen spot-on playlist via je smartphone, onze producten maken het mogelijk.

DE MENING VAN ONZE KLANTEN

Tele-Job zegt met gezond verstand, de Relatiegeschenken van Marvon bieden een eeuwige band.

Jean Knipping | TeleJob - Bergharen 7 september 2016

Relatiegeschenken met logo

Je kunt kiezen voor een verwijzing naar je branche, maar ook voor de plaatsing van een logo. Je kunt daarbij kiezen voor verschillende producten en werkwijzen en er zijn verschillende manieren waarop je het logo kunt plaatsen. Marvon helpt je graag om een keuze te maken.

Eigen ontwerpen

Als je op zoek bent naar een uniek relatiegeschenk, wil je er zeker van zijn dat niemand anders zo’n geschenk kan geven. Daarom werken wij met eigen ontwerpen, zodat je een uniek cadeau kunt overhandigen.

relatiegeschenken klok met logo

Unieke relatiegeschenken voor elk budget

Heb je al een specifiek thema of budget in gedachten? Dan is dat het uitgangspunt voor Marvon. Of het nu een bedankje, felicitatie, succeswens of iets anders is, wij hebben voor iedere gelegenheid iets passends. Wil je wat meer uitgeven, heb je een voorkeur voor bepaalde producten of moet het mooi verpakt worden? Alles kan bij Marvon!

Benieuwd wat er nog meer mogelijk is?

Onze showroom in het mooie Maas en Waal