Uniek kerstpakket voor ieder budget

Ben je op zoek naar een kerstpakket dat geen enkel ander bedrijf heeft? Marvon stelt een uniek kerstpakket samen op basis van je wensen en je budget. Wil je echt uitpakken? We werken met eigen ontwerpen, helemaal op basis van jouw wensen.

Uniek kerstpakket dat past bij je bedrijf

Ieder bedrijf is anders en heeft eigen wensen. Daarom vinden wij het belangrijk om met je in gesprek te gaan over de verschillende mogelijkheden van een kerstpakket. Welke budget heb je in gedacht, welk thema wil je aan het pakket geven en welke producten vind je mooi? Dit is de antwoorden op deze vragen zijn de basis van een uniek kerstpakket dat past bij je bedrijf.

Uniek kerstpakket Kratkussen
Uniek kerstpakket Letterbak

Verrassend kerstpakket

Om verrassend te blijven, is het belangrijk dat je ieder jaar een andere touch geeft aan je kerstpakket. Daaruit blijkt dat je echt iets moois wilt voor je personeel, wat zij zullen waarderen. Marvon denkt graag met je mee over vernieuwende elementen of adviseert je als je een andere richting op wilt gaan.

Houten letterbak

Een uniek kerstpakket stel je samen met unieke producten. Marvon heeft een prachtige houten letterbak die sfeer in huis brengt. Deze letterbak is leuk om te geven, bied veel mogelijkheden en is zowel decoratief als praktisch. De letterbak kan gevuld worden met producten naar wens. Dit kerstpakket is gevuld met zoetigheden waaronder ambachtelijke karamel, chocolade bonbons en een origineel receptenboek.

Weekend weg?

Wil je toch liever een praktische pakket cadeau doen? Kies dan bijvoorbeeld voor onze handige weekendtas met bijpassende toilettas. Hiermee ga je in stijl een heerlijk weekendje weg. Deze is ideaal om royaal te vullen of als los cadeau met je bedrijfslogo.

Uniek kerstpakket Weekendtas

Een uniek kerstpakket VOOR ELK BUDGET

Heeft u al een specifiek thema of budget in gedachten? Dan is dat het uitgangspunt voor Marvon. U kunt bij ons de kerstpakketten zelf mixen en matchen, zoals u in onderstaand voorbeeld kunt zien. Wilt u wat meer uitgeven, heeft u een voorkeur voor bepaalde producten of moet het kerstpakket in folie verpakt worden? Alles kan bij Marvon!

Geïnteresseerd in een uniek kerstpakket?

Onze showroom in het mooie Maas en Waal